Hem Login

Ring Oss:

40 04 99 99

Support - Bærbar Data

1. Ødelagt strømkontakt / laderkontakt

Symptom: Datamaskinen lader ikke lenger. Detta bør repareres snarest for å unngå skader på hovedkortet.

Løsning: Vi bytter kontakt for deg. Varighet ca 1-3 dagar. Vi har kontakter på lager for de fleste datamaskiner.

2. Datamaskin som ikke starter

Symptom: Helt død, starter om / stopper under oppstart.

Løsning: Vi gjør en feilsøking for og finne problemet som kan repareres på bl.a: defekt Hovedkort, RAM-minne, harddisk, eller korrupt operativsystem.

3. Ødelagt skjerm

Symptom: Sprekker i skjerm, linjer over bilde, mørkt bilde.

Løsning: Vi bytter LCD-panel og inverter.

Neste side

Hva våre kunder sier om oss:

"Veldig bra og rask service

med et trivelig besøk. Anbefales for alle med dataproblemer."

• Per
  •

"trivelig personal,

bra service, man holdes informert og oppdatert som kunde via internet men selv også per telefon og bra oppetider. Er fornøyd og min data fungerer kjempe bra!"

• anne
  •

"Jeg er veldig fornøyd

etter en lykkelig reparasjon av min bærbare data. Bra service og kompetent personal. Jeg kommer definitivt å bruke PC Ekspert neste gang jeg behøver reparere min data."

• Christer
  •

"Jättebra service snabb hantering och snabb avisering när jobbet var klart.

• Peter